Een website

MaatWerk Giethoorn kan voor u een nieuwe website maken tegen een betaalbare prijs. Eenvoud en no-nonsense is ons motto. Geen duren contracten, geen poespas; een website die voor u op maat gemaakt is.

 

U betaalt eenmalig de ontwerpkosten voor de website. Een eenvoudige website heeft u al voor € 675,- (excl. BTW). Daarnaast heeft u een domeinnaam en hostingabonnement nodig, die u jaarlijks betaalt. 

 

Graag bespreken wij uw wensen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Van belang hierbij is, dat u ons vertelt wat het doel van de website is. Wat wilt u uw (potentiële) klant vertellen? Aan de hand van uw wensen, uw logo, uw huisstijl en bijv. uw foto's maken wij een voorstel. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Hier vindt u een aantal voorbeelden.

 

Onderhoud aan uw website?

Uw bedrijf is aan verandering onderhevig. Zo ook uw website. Draag er zorg voor dat uw website altijd up to date is.

 

MaatWerk Giethoorn biedt de mogelijkheid om zelf uw website te onderhouden. Via een Content Management Systeem kunt u op een eenvoudige wijze bijvoorbeeld tekstuele aanpassingen maken op uw website. Natuurlijk kunnen ook wij uw website voor u onderhouden. Vraagt u naar onze mogelijkheden.