Een website, en dan ..

Wanneer u een website laat ontwikkelen heeft u zowel een domeinnaam, een plekje op internet en wellicht een aantal emailadressen nodig.

Domeinnaam registratie

Het huis waarin u woont heeft een adres. Adressen maken personen en bedrijven overal ter wereld vindbaar. Op internet werkt het niet anders. Om een website te kunnen vinden, heeft u het adres van die site nodig. Een adres op internet wordt een domeinnaam genoemd. De domeinnaam van de site waar u nu naar kijkt, is www.maatwerkgiethoorn.nl. Het vinden van een geschikte domeinnaam is niet eenvoudig. De meest voor de hand liggende namen zijn meestal al bezet. Bij het bedenken van een geschikte domeinnaam komt het dus vooral aan op inventiviteit. Hierbij kunnen wij u hulp bieden; daarnaast kunnen wij ook de domeinnaam registreren.

Hosting van de website

Hosting is de huur van een bepaalde hoeveelheid ruimte op een webserver, die voor een website nodig is. Deze webservers worden op technisch niveau onderhouden en zorgen voor verbinding met het internet. Wij kunnen er voor zorgen dat uw website via het internet toegankelijk is. De website wordt op één van onze webservers geplaatst. Hierbij maakt het natuurlijk verschil of uw website omvangrijk (webwinkel, fotopresentaties, video) of eenvoudig is. Naar gelang uw wens, bieden wij een passend hostingpakket met de juiste webruimte.