ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ICT-OFFICE

Op alle overeenkomsten met MaatWerk Giethoorn zijn de algemene voorwaarden van ICT-Office van toepassing. De voorwaarden bestaan uit één algemene basismodule en zestien specifieke submodulen. De module ‘Algemeen’ bevat juridische onderwerpen die voor iedere transactie van belang zijn, zoals betalingsafspraken en de bescherming tegen aansprakelijkheid. In de specifieke modulen zijn bijzondere producten of diensten uitgewerkt. Onderstaand kun je de voor MaatWerk Giethoorn relevante modulen downloaden (pdf). 

 

COLLECTIEVE VERWERKERSOVEREENKOMST 

MaatWerk Giethoorn heeft gekozen voor een collectieve verwerkersovereenkomst. Word of ben je onze opdrachtgever en kun je je vinden in onderstaande? Dan hoef je geen aparte verwerkersovereenkomst af te sluiten met MaatWerk Giethoorn.


DISCLAIMER

We hopen dat de bezoekers van deze website de informatie die ze hier vinden nuttig en informatief vinden. De informatie wordt alleen aangeboden voor algemene informatieve doeleinden, zonder dat voor de juistheid ervan expliciet of impliciet een garantie wordt gegeven.

MaatWerk Giethoorn is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fouten in de informatie die via deze website toegankelijk is. MaatWerk Giethoorn is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina’s waar deze site links naar bevat.

De inhoud van deze website, zoals teksten, buttons, logo's, grafische elementen en software is eigendom van MaatWerk Giethoorn. De samenstelling, de inhoud en de structuur van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze inhoud mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MaatWerk Giethoorn.

 

PRIVACYVERKLARING

Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, zodat jij erop kunt vertrouwen dat je gegevens bij ons in goede handen zijn. Je persoonlijke informatie behandelen wij vertrouwelijk en met de grootste zorg. Verwerking van je persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

MaatWerk Giethoorn is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In onze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.